Werken Kring schieten goed op

Parochiale Feestzaal De Kring

Parochiale Feestzaal De Kring

Een van de dossiers die nog voor de verkiezingen moet gevierd worden is de renovatie van de parochiale feestzaal De Kring. Een aantal jaren na het sluitingsbevel van de burgemeester, is het goed dat de feestzaal gerenoveerd wordt. Voor de sluiting was de feestzaal veel gebruikt, zeker door bepaalde toneelverenigingen.

Los van het mooie project, heeft de renovatie nogmaals aangetoond hoe kwistig uw gemeentebestuur omspringt met uw belastingsgeld. Tijdens de ruwbouwwerken bleek een probleem met de vloer. Het resultaat is dat de totale kost voor de ruwbouw drie keer zo hoog ligt tov de originele raming (een stijging met meer dan 200%). Ook tijdens de verbouwing van het gemeentehuis waren er meer dan 1 miljoen euro aan meerwerken. U ziet het, de CD&V-WGB/SPa meerderheid wil ook na de verkiezingen doorgaan met het verspillen van belastingsgeld.

Aangezien een gezond financieel beleid een topprioriteit is in het verkiezingsprogramma van Open VLD, willen wij na de verkiezingen komaf maken met deze gigantische meerkosten. Deze meerkosten worden altijd betaald met belastingsgeld, voor Open VLD kan het niet dat de inwoners moeten opdraaien voor de zoveelste fout van het gemeentebestuur.

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.