Réné Verstraeten en Sandra De Rycke nieuw op Open VLD lijst

Open VLD is bijna klaar met zijn verkiezingslijst. De komende weken zullen wij de kandidaten aan u voorstellen. Kandidaat-burgemeester Alain Vervaet is ambitieus: “ Als oppositiepartij vragen wij onder andere een ander en beter financieel beleid, een snelle aanpak van de wateroverlast en een beter onderhoud van het Waarschootse patrimonium.” Nieuwe kandidaten zijn alvast enthousiast om deze boodschap mee uit te dragen. Vandaag stellen wij Réné Verstraeten en Sandra De Rycke aan u voor.

Sandra De Rijcke

Sandra De Rijcke

Sandra De Rycke is 43jaar, moeder van Gil en partner van Kris. Ze is verpleegster op de afdeling Chirurgie van het AZ Alma in Eeklo. Sandra is woonachtig op de Stuiver, maar afkomstig van de Akkerstraat. Sandra is niet op haar mondje gevallen: “We kunnen blijven stilstaan bij wat er foutloopt, maar samen kunnen we er ook iets aan doen. Vooral het onderhoud van de voet- en fietspaden, het vele zwerfvuil in Waarschoot en de belabberde financiële toestand van de gemeente worden mijn prioriteiten voor de komende zes jaar.”

Réné Verstraeten

Réné Verstraeten

Réné Verstraeten wordt binnenkort 60 jaar, is woonachtig te Arisdonk, maar is vooral bekend als uitbater van café ’t Brouwershof in Beke (beter gekend als “toe Bral’s”). René komt uit een politiek geïnteresseerd nest, zijn vader André was immers lang geleden gemeenteraadslid voor de toenmalige CVP.  René’s interesse gaat onder andere naar de veiligheid.  Hij is sinds meer dan 35 jaar lid van de Waarschootse vrijwillige brandweer en wordt daarvoor komende zondag gedecoreerd.  Natuurlijk is Beke één van zijn aandachtgebieden.  Zijn vrouwtje is een echte Beekse, en samen runnen ze reeds meer dan 20 jaar het Beekse café.  Hij zegt dat Beke te dikwijls vergeten wordt door Waarschoot (en ook, zij het in mindere mate door Zomergem).  Ik wil graag meehelpen Beke onder de aandacht van het Waarschootse gemeentebestuur te brengen.

This entry was posted in Archief and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.