Burgemeester Ann Coopman | Blog : Buitenspeeldag en Belgerinkel werken samen

buitenspeeldag 2014De jeugd maakt zich klaar voor de buitenspeeldag! Op 2 april is het zover en worden alle rode duiveltjes verwacht aan de sporthal voor een “duivelse buitenspeeldag”.   Tijdens een van de activiteiten spuiten de jeugdige deelnemers 14 fietsen in felle kleuren. Deze fietsen zullen de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel‘ letterlijk kleur geven en op het dorpsplein en de invalswegen naar Waarschoot worden gezet.

De Belgerinkel-actie loopt ism UNIZO Waarschoot van zaterdag 26 april tot en met zaterdag 31 mei 2014. Op de stardag, 26 april tussen 9 en 12 uur, kan je je fiets gratis laten registreren. De fietsregistratie geeft recht op één belgerinkel-lot.Vergeet niet je identiteitskaart of SIS-kaart mee te brengen, want de registratie gebeurt op basis van je rijksregisternummer!

Lukt het niet op die dag, dan kan je je fiets op een ander moment laten registreren. De gratis fietsregistratie gaat door elke eerste vrijdagvoormiddag van de maand in het gemeentelijk sportcentrum.  Let wel: de fietsregistratie van 2 mei vervalt en wordt verplaatst naar zaterdag 26 april 2014 (dorpsplein).

belgerinkel 2014


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.