Podiumhuis : Tango brengt vuur in relatie

Peter en Inge dansen de tango, met een hart op de achtergrond.

Peter Staelens staat terug op de planken van De Kring in Waarschoot. Het wordt weer een avondje schaterlachen want op aanvraag speelt hij nog één keer “Tango der Liefde”.
Peter Staelens schreef dit stuk in 2007 en heeft tot 2010 rond getoerd met deze prachtige tragikomedie voor veel volle zalen en staande ovaties! Velen vroegen om het stuk nog eens te spelen en anderen willen graag de kans krijgen om het eens zien. Daarom brengt vzw Podiumhuis nog één keer “Tango der Liefde” op het toneel.
Wel is er hier en daar een beetje gesleuteld en er is nieuw personage bijgekomen. Zoals de vorige jaren speelt ook actrice en regisseur Inge Stock terug mee. Daarnaast staan Dirk Van Heyste, Brigitte De Jaeger, Febe Crommen en Lars Ingels op de scène.

Het verhaal gaat over Emma en Louis. De tango is het liefste wat Emma, de vrouw des huizes, doet. Ze is er door gepassioneerd, staat er mee op en gaat er mee slapen. Haar man Louis echter houdt meer van de rust. Hij geniet van een boek lezen, filmke kijken, muziekske beluisteren. Emma gebruikt de tango om terug wat meer vuur in hun relatie te krijgen. Louis vindt dat hun kroost al voor voldoende drukte zorgt. Ook de buurman springt hem wel eens te vaak binnen. En de kuisvrouw ziet meneer Louis een beetje te graag. Zowel Emma haar verleidingsact als de tango kan hem gestolen worden. Totdat hij jaren later terugblikt…

“Tango der Liefde” gaat door op vrijdag 20 maart om 20u, zaterdag 21 maart om 20u en op zondag 21 maart om 15u. Kaarten kosten €10,- en kan men reserveren op het nummer 0490/39 86 29.

This entry was posted in Archief and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.