Burgemeester Ann Coopman | Blog : “De spelen op tournee” zoeken vrijwilligers

Op 8 augustus 2012 is de Provincie Oost-Vlaanderen met de campagne ‘De Spelen op Tournee’ te gast in WAARSCHOOT.
CHARLOTTE en MELVIN van KETNET worden het gezicht van deze campagne en reizen mee om de boodschap ‘bewegen is gezond’ in Oost-Vlaanderen verder te verspreiden.
Voor één dag kunnen alle kinderen uit onze gemeente in de huid kruipen van een Olympische atleet.

De dag start met een feestelijke optocht. De jonge deelnemers begeleiden samen met de fanfare het Olympische vuur naar het sportstadion. Na de officiële hymne en het aansteken van de vlam kunnen de kinderen actief deelnemen aan de verschillende sportdisciplines. Deelnemen is volledig gratis. Als afsluiter van de Olympische beweegdag komen Charlotte of Melvin van Ketnet de sportieve kinderen aanmoedigen tijdens het sporten. De dag eindigt met het uitreiken van de gouden medailles en het doven van de vlam. De campagne staat ook open voor jongeren met een beperking.

Wil je als vrijwilliger meehelpen om de kinderen uit onze gemeente een onvergetelijke dag te bezorgen? Neem dan vlug contact op met de sportdienst, (sportdienst@waarschoot.be of 09/250.59.35). Via de provincie Oost-Vlaanderen ontvangt u een vrijwilligersvergoeding van 31,44 € per dag, een leuk T-shirt en een lunchpakket. Iedere vrijwilliger is verzekerd.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.