Burgemeester Ann Coopman | Blog : Bestuursverkiezingen binnen CD&V Waarschoot

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zondag ll werden de 2-jaarlijkse bestuursverkiezingen georganiseerd. Uittredend voorzitter Jo Pauwels was zelf geen kandidaat meer en geeft na 8 jaar met gerust gemoed het voorzitterschap door aan Bjorn Windels.
Jo Pauwels: “Ik heb de eer en het genoegen gehad voorzitter te mogen zijn van een fantastische team. De doelstellingen die we ons stelden bij het begin van mijn voorzitterschap zijn verwezenlijkt. We hebben 2 maal de verkiezingen gewonnen, we hebben een verjonging en gedurfde generatiewissel doorgevoerd en hebben vandaag een historische coalitie gevormd die ons een comfortabele meerderheid bezorgt, nodig om ons programma verder uit te voeren. Mijn belangrijkste motieven waren immer; “engagement” ipv langs de zijlijn te staan, “enthousiasme” overbrengen vanuit een positieve ingesteldheid en “dienstbaarheid”, omdat ik ervan overtuigd ben dat we als kleine gemeente de kans hebben om aan onze inwoners een meerwaarde te geven. Nu is de tijd gekomen om ook hier nieuwe lijnen te trekken, en de kans te bieden aan competente jonge mensen om de toekomst voor te bereiden. Met Bjorn Windels, als nieuwe voorzitter, hebben we niet alleen een nieuw boegbeeld, maar een man, die met veel passie CD&V Waarschoot op de kaart zal zetten. De uitdagingen zijn groot, en om het met de passende woorden van onze national voorzitter Wouter Beke uit te drukken; “Innesto in Waarschoot” is ingetreden; jonge scheuten enten op oude wijnranken, om zo de uitdagingen van morgen aan te gaan.”

Op de foto van links naar rechts:
Judith De Muynck, voorzitter Jong CD&V, Bjorn Windels, voorzitter CD&V, Marie Ann De Baets, voorzitter Vrouw en Maatschappij en Laura Lapauw, voorzitter CD&V Senioren.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.