Daily Archives: Saturday, 14 September, 2024

Het Nieuwsblad : Lievegem : SK Vinderhoute speelt gelijk in thuiswedstrijd tegen SK Wachtebeke

SK Vinderhoute kwam in de eerste helft op een 0-1 achterstand tegen SK Wachtebeke, maar in de tweede helft kwam SK Vinderhoute goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.
Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Het Nieuwsblad : Lievegem : Danielle (54) is de nieuwe uitbaatster van Waarschootse sportcafetaria: “Mijn hart klopt voor café houden”

Bij de feestelijke opening van The Sports Inn, de cafetaria van de Waarschootse sporthal, zullen de tooghangers uitgebreid kennis kunnen maken met nieuwe uitbaatster Danielle van den Heerik.
Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Deze 12 woningen zijn nu te koop in Lievegem

Op zoek naar een woning in Lievegem? Deze 12 panden, in prijs variërend van 195.000 tot 985.000 euro, kwamen afgelopen week op Immoweb. Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

HUIZENJACHT. De gezellige Gentse havenbuurt Muide-Meulestede: “200.000 euro voor een huis? Wie heel goed zoekt, kan dat hier nog vinden”

Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale makelaar. Deze week trekken we naar de havenbuurt Muide-Meulestede in he… Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment