Daily Archives: Sunday, 6 October, 2024

Het Nieuwsblad : Lievegem : KVV Zomergem wint voor de vijfde keer op rij

Het gaat goed met KVV Zomergem, ook in de wedstrijd tegen Daring Maria-Aalter werd een zege behaald. De winst van zondag betekent de vijfde zege op rij voor KVV Zomergem.
Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Het Nieuwsblad : Lievegem : Zes opeenvolgende overwinningen voor KFC Eeklo na 1-3 tegen KSK Lovendegem

KFC Eeklo is in hele goede vorm. Zondag behaalde het team de zesde winst na elkaar na 1-3 in de uitwedstrijd tegen KSK Lovendegem. Voor KSK Lovendegem was dit de vierde verloren wedstrijd op een rij. Eén speler van KSK Lovendegem kreeg een rode kaart.
Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Het Nieuwsblad : Lievegem : FAC Waarschoot en VSV Gent delen de punten

Thuisploeg FAC Waarschoot en VSV Gent hielden zondag beiden één punt over aan het duel dat op 3-3 eindigde.
Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Het Aalter van succesvolle chef-kok Broes Tavernier (42): “Niets is mooier dan daar ‘s ochtends de hertjes te zien lopen”

Chef-kok Broes Tavernier (42) staat met zijn restaurant ‘t Vijfde Seizoen – 15 op 20 in Gault&Millau – al jaren in zowat alle eetgidsen op kop in Aalter. Hij is er geboren en getogen, en leert er zijn volk culinair genieten. Maar wat zijn zijn leukste … Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Het Nieuwsblad : Lievegem : Politie reikt eremedailles uit aan verdienstelijke medewerkers: “Belangrijke manier om waardering te tonen”

Het politiecollege van de zone Deinze-Zulte-Lievegem heeft afgelopen vrijdag enkele eervolle onderscheidingen uitgereikt aan verdienstelijke medewerkers. “Het is een belangrijke manier om de inzet van politiemensen te eren.”
Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

“Hopelijk nu vertrokken voor de zeven vette jaren”: mooi weer lokt massa volk naar rommelmarkt Kaaifeesten

De rommelmarkt van de Kaaifeesten in Eeklo heeft zijn titel van ‘grootste rommelmarkt van Vlaanderen’ zondag alle eer aangedaan. Continue reading

Posted in Archief | Leave a comment

Wakker!Waarschoot : Vermetele Verkiezingsstrip(tease) X (Toogpraatversie)

De nachtelijke onderhandelingen oftewel de ‘Scheppersewal-akkoorden’. Wemme oorn zè’n dat Hilde de Graeve, de nummer twee van CD&V Plus uit Zomergem, tot driemaal toe gespot is in de omgeving van ‘Scheppersewal’ in het centrum van Waarschoot. Dat gebeurde onlangs en des nachts, toen de lichten nog gedoofd waren. Zijn daar de afspraken gemaakt om Kim … Meer lezen over Vermetele Verkiezingsstrip(tease) X (Toogpraatversie) Continue reading

Posted in Archief | Tagged , , , | Leave a comment