Kim Martens : Zomerse temperaturen tijdens de blokperiode

Hebben we al anders geweten? Neen je zal echt nooit anders zien. Alle studenten hebben zich nog maar net weer achter hun bureau gesetteld voor een maand of twee intensieve blok en het wordt plots weer eens mooi weer in ons Belgenlandje.. En wat voor mooi weer, het zijn gewoon Zomerse temperaturen. Zalig, ware het niet dat je daar binnen niet echt veel van voelt.. Onze Miel: De afgelopen dagen waren niet echt de leukste voor de waarschotenaren. Waarschoot werd vorige week plots opgeschrikt door het tragische nieuws dat Michaël - alias Miel - Meiresonne overleden was. Verongelukt met zijn motor in Duitsland. Het nieuws liet niemand onberoerd. Het is gewoon verschrikkelijk om zo een geweldige kerel van 2m100 te moeten verliezen.. en dan nog op zo een ongelukkige manier.. Niet begrijpen.. Miel we zullen en willen je nooit vergeten!
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.