Kim Martens : The 4th of July

Vandaag was het nationale feestdag in Amerika. Het was nl. Independence Day.De Amerikanen vieren dit hier echt intens. Overal hangen vlagjes en ballonnen uit.Ook wij vierden deze dag maar al te graag mee. We maakten er een heuse daguitstap van.We reden via de bergen richting Malibu. Onderweg kregen we enkele prachtige zichten te zien.' s Middags gingen we lunchen in een typisch Beach House. Hier zijn ze echt wel gul, onwe frisdranken waren 'huge'. Dat merk je aan de foto. Na een toffe sightseeing namiddag (Santa Monica waar het over de koppen lopen was) gingen we met z'n allen gezellig picknicken in het nabije Lacy Park waar heel wat mensen uit de buurt waren samen gekomen om de feestdag te vieren en naar het fantastische vuurwerk te kijken.
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.