Kim Martens : Hollywood

Na een woelige nachtrust van veel " Auw's en Ai's " hadden we een overgangsdagje gepland.
We gingen shoppen in de Outlet Store's. Je vindt er verschillende bekende merken terug zoals Lacoste, Tommy, Guess,... Jammer genoeg liet ons budget en de tijd het niet toe om in alle winkels rond te neuzen. Dat had eigenlijk nog zo zijn voordelen...Kleren passen met een verbrande huid is geen pretje!
Nadien reden we richting Hollywood. Daar gingen we een bezoekje brengen aan de Walk of Fame. Je vindt hier de ster terug van verschillende bekende (en voor ons veel onbekende) acteurs/actrices, zangers en zangeressen,...
We zijn ook even gestopt aan het Chinese Theater. Hier vind je de voet-en handafdruk terug van actrices/acteurs die het gemaakt hebben in filmland. Wanneer de premiere van hun film in Hollywood plaatsvond mochten zij hun voet-en handafdruk laten vereeuwigen.
En hier het bewijs dat Elvis echt nog leeft;)
Daarna reden we richting Rodeo Drive in Beverly Hills. Deze straat is super bekend om zijn ongelofelijk dure winkels (Dior, Chanel, Luis Vuiton,..) Hier komen dan ook alleen de rijkste mensen hun outfitje kiezen.
we sloten onze dag af net een ritje door enkele van de mooitste straten van Beverly Hills en Bel Air, waar enkele supersterren hun optrekje hebben.
Toen we eenmaal terug thuis waren had Nele voor een lekkere maaltijd gezorgd, jaja we worden hier ongelofelijk verwend. Morgenvroeg vertrekken we met ons tweetjes voor 5 dagen naar enkele leuke plaatsjes (Santa Barbara, Carmel, Monterey, yosemite en Sequoia)
Evi & Kim
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.