Kim Martens : Big Bear

zondag

Vandaag zijn we weer eens een dagje met ons twee op stap geweest. Deze keer ging de reis richting Big Bear. Dit is een ski-gebied op slechts 2 uur rijden van San Marino. Natuurlijk kan je er enkel in de winter terecht met je latten. Wij gingen er om te picnicken en te wandelen. Het gebied is bekend voor zijn vele meren. we passeerden er 'gregory lake' , 'Big Bear Lake' en 'Lake Arrowhead'. Prachtig om er langs te wandelen. We maakten een flinke wandeling naar een bergtopje en vandaar uit hadden we een mooi uitzicht.Een gezellige picnic aan het Big Bear Lake

We maakten er ook kennis met een lokale attractie. Een Alpine - slide. Echt superleuk.

Lake Arrowhead


Morgen gaan we met Margaux en Matisse naar Sea World.

groetjes

Kim & Evi

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.