Kim Martens : Orange Party

Jong CD&V Waarschoot fuift erop losOnder het motto ‘no politics, just party’ organiseerde Jong CD&V op 11 oktober hun eerste ‘Orange Party’ in Zaal Artevelde. Het werd een heuse nineties house fuif met de vele hits van jaren terug.. Dit bleek bij het publiek zeer gesmaakt want al snel stond het zaaltje goed vol. Jong en iets minder jong genoot er van de supergoeie muziek gedraaid door dj Thomas Bulté. Er waren zelfs speciale Orange Cocktails te verkrijgen. De goeie oude hits van toen kennen een grote heropleving en zijn op dit moment razend populair. Het was voor ons de ideale manier om ons ook eens op een andere manier uit te leven. Politiek is in Waarschoot dus duidelijk geen saaie bedoening. Na het succes van deze fuif groeit bij ons zeker de hoop om dit concept jaarlijks te herhalen. Dus wie er dit jaar niet bij kon zijn krijgt volgend jaar zeker opnieuw zijn kans.
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.