Kim Martens : Ann Coopman is de nieuwe Burgemeester van Waarschoot!

bron foto: Olivier Scheir/Het Nieuwsblad
Ann Coopman legde gisteren de eed af als nieuwe burgemeester van onze gemeente.Ze neemt vanaf 1 januari de functie over van huidig burgemeester Ghislain Lippens. Ghilain was 6 jaar burgemeester en ik overdrijf niet als ik zeg dat hij één van de beste Burgemeester was die Waarschoot ooit gekend heeft. Bedankt voor de jarenlange inzet! Ghilain is niet te vervangen. Ann zal op haar beurt, met haar eigen kwaliteiten en jarenlange ervaring, een schitterende Burgemeester worden. Ze staat voor een zware taak maar ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze deze belangrijke taak met hart en ziel zal vervullen. Ze is vanaf nu ook de vierde vrouwelijke Burgemeester van Oost-Vlaanderen.. Ann Coopman wordt als schepen vervangen door 'rots in de branding' Nicole De Vos. Op die manier schuif ik zelf, als eerste opvolger, door naar de Gemeenteraad. Ik vind het persoonlijk een zeer grote eer dat ik mag zetelen als (het jongste) Gemeenteraadslid en ik zal mijn uiterste best doen om zoveel als mogelijk de jeugd te vertegenwoordigen. Ik kan niet langer wachten om aan de slag te gaan...
In naam van alle Jong CD&V-leden wil ik nogmaals Ann van harte feliciteren!
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.