Getuigenverslag van ongeval zaterdagavond

Op de N9 gebeurde zaterdagavond rond kwart voor acht een zwaar ongeval te hoogte van Waarschoot. Gentenaar Tangey Veys maakte het van dichtbij mee en stuurde ons dit verslag en deze foto's.

"Een wagen die voor mij reed op de Hendrik Conciencelaan in Waarschoot richting Eeklo, reed plots en zonder richtingaanwijzer op het baanvak van het tegengestelde verkeer en botste uiteindelijk frontaal op een verlichtingspaal terwijl de vonken eraf sprongen. De wagen zelf belandde in de gracht en de verlichtingspaal was volledig doormidden en lag gelukkig niet op de weg maar op de berm en het fietspad.  Na meteen de 101 gebeld te hebben, heb ik de bestuurder, die als bij wonder ongekwetst was, uit zijn voertuig bevrijd. De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij afkomstig was van de bowling in Lovendegem. Over de oorzaak van het ongeval heb ik het raden, maar vermoedelijk was hij in slaap gevallen. De politie heeft een alcoholtest afgenomen, maar daarover heb ik geen informatie."

Ongeval 20090228 001 

Ongeval 20090228 002 

Ongeval 20090228 008

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.