Kim Martens : Mobiliteitsactie in Waarschoot

JONG CD&V heeft aandacht voor de Waarschootse wegen!

Waarschoot kampt sinds de voorbije (strenge) winter met een aantal moeilijk berijdbare wegen. Onder andere in de Kere en de Zoutweg moeten regelmatig putten opgevuld worden. JONG CD&V Waarschoot heeft zich door middel van een ludieke actie over deze problematiek gebogen.

Op zaterdagmorgen trokken een aantal jongeren door enkele getroffen straten met een groot verkeersbord dat het voorbijgaande verkeer moest waarschuwen voor de weg. (zie foto). Enkele straten gaan nog steeds zwaar gebukt onder de krachten der natuur. Gevaarlijke wegen en een onverzorgde blik zijn dan het logische resultaat.

JONG CD&V is het gemeentebestuur dankbaar voor de tussentijdse oplossingen (opvullen van putten…) en het college verzekerde reeds dat het wegdek mee hersteld zal worden wanneer het kruispunt met de N9 aangepakt wordt.

"Als je soms ziet hoe hier gereden wordt, is het gewoon wachten tot het volgende accident." zegt een JONG CD&V'er, snel gevolgd door een andere: "Ik ben meer bezig met de putten en bobbels te ontwijken, dan met wat er rond mij gebeurt."

JONG CD&V Waarschoot roept het gemeentebestuur dan ook op om tijdens het tweede deel van hun legislatuur aandacht te hebben voor dit probleem, zonder hiervoor grote happen uit het budget te nemen.

(Jong CD&V-Waarschoot)
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.