Kim Martens : 2 niet te missen activiteiten

De Waarschootse cd&v Jongeren zitten nooit stil. Dat bewees ook onze mobiliteitsactie van enkele weken terug. Onze actie kreeg heel wat positieve reacties en we hopen dat er op die manier een belletje gaat rinkelen bij ons Gemeentebestuur. We staan uiteraard nog steeds ten volle achter het bestuur maar natuurlijk kan alles altijd beter.
 
De grote vakantie is alweer gestart en dat betekent voor ons opnieuw heel wat voorbereidingen. Deze zomer plannen we immers onze tweede ontbijtactie. Door het succes van vorig jaar breiden we de actie nu uit tot gans Waarschoot. Heb je zin om eens lang uit te slapen op een zomerse zondagochtend en je geen zorgen te hoeven maken over wat er op tafel komt? JONG CD&V Waarschoot bied je de oplossing! Op zondag 9 augustus verwennen wij u graag met een uitgebreid ontbijtpakket voor een zachte prijs, dit geleverd aan deur op het uur dat u wenst. Een variatie van boterkoek, brood, yoghurt, beleg… bieden je de perfecte start van uw zondag! info en inschrijvingen: Stuur ons een mailtje naar info@jongcdenvwaarschoot.be
 
Daarnaast organiseren we ook voor de tweede keer the orange party. Daarover later heel wat meer!
 
Groeten,
Kim Martens


 
 Gratis verblufffende panoramafoto's maken? Met Photo Gallery is dit zo gebeurd.
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.