Proper geveegd

In Waarschoot wordt de openbare weg 2x per jaar geveegd. Op 1 juni was het opnieuw zover. Een privé firma veegde ’s morgens op het ’T Handt het wegdek en de wegberm schoon. Tot grote verbazing van gans Waarschoot passeerde een beetje later een ploeg die het onkruid mechanisch verwijderde. Het resultaat ziet u op de foto. Het onkruid ligt een meter breed op een propere weg gesmeten. De moeite voor het schoonvegen was voor niets geweest. De kosten voor het schoonmaken van het wegdek in Waarschoot zijn verloren geld. Voor de zoveelste keer is gebleken dat de bevoegde schepen in Waarschoot geen enkele planning bezit. De aannemers doen wat ze willen, wanneer ze willen.Het gemeentebestuur draait achteraf wel op voor de kosten. Dat deze aanpak enorm schadelijk is voor het imago van onze gemeente, lijkt het gemeentebestuur niet te deren. De ene blunder na de andere stapelt zich gewoon op. Hoog tijd voor een andere aanpak!
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.