Open VLD vraagt uitbreiding openingsuren milieupark

Het nieuwe betaalsysteem op het containerpark betekende voor veel Waarschotenaren een serieuze aanpassing. Zelfstandigen konden plots enkel op maandagmiddag nog hun bedrijfsafval kwijt op het milieupark. Open Vld heeft onmiddellijk een aantal vragen gesteld over deze manier van werken, maar de schepen wou het systeem eerst evalueren. Al snel bleek het bestaande systeem onvoldoende. Open Vld kreeg vele negatieve reacties en plaatste het probleem opnieuw op de agenda van het gemeentebestuur. Ook UNIZO kaartte dit probleem aan. Ondertussen is het gemeentebestuur bereid om hieraan tegemoet te komen. Dankzij Open Vld zullen zelfstandigen een extra voor- of namiddag ter beschikking krijgen om hun bedrijfsafval naar het milieupark te brengen. Het is duidelijk dat Open Vld de vinger aan de pols houdt.
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.