Alain Vervaet nieuwe voorzitter Open VLD

Alain Vervaet wordt vanaf 1 oktober de nieuwe voorzitter van Open VLD Waarschoot. Op 10 september werden de kandidaturen afgesloten. Vervaet was de enige kandidaat voorzitter en krijgt de steun van de Open VLD leden in Waarschoot.  Samen met Ann Boterdaele, Inge De Graeve, Jochen De Smet en  Jozef Van Quekelberghe zal een kernbestuur gevormd worden.

Op 25 september organiseert Open VLD in heel Vlaanderen lokale bestuursverkiezingen. Binnen de richtlijnen van Open VLD wordt vermeld: “Indien er evenveel kandidaten als te begeven plaatsen zijn, is een lokale afdeling niet verplicht verkiezingen te organiseren.” Aangezien dat in Waarschoot het geval is, worden in Waarschoot geen formele verkiezingen georganiseerd en kan de ploeg collegiaal aan de slag.

Alain Vervaet reageert tevreden met de uitkomst van de bestuursverkiezingen. De nieuwe bestuursploeg is een goede mix van jong en oud, evenwichtig verdeeld over mannen en vrouwen. Allen zijn enthousiast om Open VLD naar de volgende verkiezingen te leiden. Alain Vervaet wenst expliciet Antoine Van Hulle te bedanken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Onder zijn deskundige leiding heeft Open VLD Waarschoot op vandaag 7 vertegenwoordigers in de gemeenteraad. Het is duidelijk dat zijn inzet en kennis aan de basis lagen van dit succes. Alain Vervaet krijgt de moelijke taak om dit positieve verhaal verder te zetten en samen met Antoine Van Hulle en het nieuwe bestuur de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 voor te bereiden. Antoine Van Hulle blijft de fractie leiden tot 2012.

This entry was posted in Archief and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.