[concert] Eerste repetitie met het koor

Gisteren was er, net zoals elke week, onze wekelijkse repetitie in zaal Miami. Speciaal aan deze repetitie was dat we, ter voorbereiding op ons concert van binnenkort, het koor Cantate Domino uit Deinze hadden uitgenodigd om een gezamelijke repetitie te houden. We mochten een hele hoop koorleden uit Deinze en omstreken verwelkomen. Na een ganse verhuis vonden we een goede opstelling voor koor en harmonie. We hebben alle nummers die we samen gaan brengen eens gerepeteerd, en zowel de muzikanten als de koorleden hadden er een goed gevoel bij. We kunnen op onze beide oren slapen voor onze concerten op 16 oktober in Waarschoot en 23 oktober in Deinze. Hopelijk mogen we u ook verwelkomen!

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.