Ceciliafeest

We hebben met ons jaarlijks Ceciliafeest weer een mooie afsluiter van het jaar gehad. Nadat we de misviering hebben opgeluisterd, mochten we afzakken naar zaal Miami om daar eens goed te genieten van een lekkere maaltijd.

Tussen de soep en de patatjes konden we de traditionele lotjes kopen van de tombola. Er waren heel wat prijzen, zodat bijna iedereen één of zelfs meerdere prijzen had. We willen nog eens terloops de schenkers van de prijzen bedanken (Ter beke, onze voorzitter, het Orkest, G. De Backer, Smatch, enz…).

Na het warm buffet werden de decoraties en bedankingen uitgereikt. Proficiat aan Linda, Any, Steven, Dhr. Daniël Coopman, Etienne en vooral aan Joris De Bie, die een briljanten decoratie ontving voor zijn 65 dienstjaren als muzikant bij ons! We maakten ook van de gelegenheid gebruik om onze cafébazin (bij gebrek aan Inge, hebben we de bloemetjes afgegeven aan haar schoonmoeder), onze dirigente en onze trouwe “zaalklaarzetter” Daniël te bedanken.

Na het hoofdgerecht viel het dessertbuffet enorm in de smaak. Enkele muzikanten hadden hun hart en ziel gestoken in tiramisu, chocomousse, vlaai en andere taarten. Bedankt voor al het lekkers! Zeer geslaagd!

En zoals elk jaar stond er op het einde weer een speciale activiteit op het programma. We kozen dit jaar voor een heuse karaoke. Veel concurrentie voor Natalia en Tom Dice is er niet uitgekomen, maar vooral de ambiance was er! De foto’s volgen ongetwijfeld. Hou onze website in de gaten!

Kortom, een geslaagde afsluiter van 2010 en laat ons er in 2011 opnieuw zo’n mooi jaar van maken!

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.