9950: JONG CD&V : Comedy-night JONGCD&V Waarschoot

Een geslaagde lach!

Met namen als Vincent Van Peteghem, Koen Dewulf en Steven Goegebeur wist JONGCD&V Waarschoot zich te verzekeren van een ijzersterke line-up. Niet verwonderlijk dan ook dat de zaal in een mum van tijd uitverkocht was!

Sammy De Baerdemaecker, Mr. MC van dienst, gaf een geslaagd startschot waarop Vincent als eerste mocht opdraven. Het publiek werd meteen bij de kraag gevat en met enkele scherpe uithalen en spitsvondig taalgebruik kon hij meteen de zaal voor zich winnen. Wie zou dat gedacht hebben van een humorist op rust.

Meteen aanhakend met zijn wagonnetje kwam een echt streekproduct. Koen Dewulf kreeg elke man en vrouw in humor-hemel. Met een perfect afgekruide show kreeg hij meermaals de handen op elkaar te krijgen, met als ultieme kers op de taart een knipoog richting “Médar”, onze legendarische rots in de branding op het containerpark!

Na een welkom drankje (een mens krijgt een droge mond van al dat lachen!) trad Steven Goegebeur de arena binnen. Deze opvallende verschijning wist meteen verder te breien op zijn voorgangers en zorgde voor he perfecte orgelpunt! Met zijn huidige show weet hij menig Vlaamse zaal plat te spelen en het mag dan ook niet verwonderen dat dit bij ons ook het geval was!

Tot volgend jaar?

Geschreven door: Sam Lasoen (regiovoorzitter JONGCD&V)

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.