Gelukkig nieuwjaar!

Vandaag gaven we ons nieuwjaarsconcert in onze vertrouwde omgeving, namelijk zaal Miami in Waarschoot. Ondanks het beperkt aantal repetities konden we, na de generale repetitie gisteren, het concert met vertrouwen tegemoet gaan.

Toch was al vroeg duidelijk dat we enkele belangrijke pionnen moesten missen. Frank, Ben, en Etienne moesten wegens gezondheidsredenen verstek geven. Ook An en Noel konden er helaas niet bij zijn.

Gelukkig hebben we deze gaten kunnen opvullen en konden we het publiek toch een geslaagd concert aanbieden. Dat publiek was overigens erg talrijk, want het concert was praktisch uitverkocht. Personen die nog geen kaart hadden, konden we eerst geen plaats aanbieden, maar na het bijzetten van enkele stoelen konden ze toch nog plaatsnemen in de zaal. Sommigen vonden dit helemaal niet erg, en placeerden zich wel erg dicht aan de toog…

Na het concert werd aan iedereen nog een drankje aangeboden door onze gastheer en tevens voorzitter, Peter Staelens. Daar werd nog eens nagepraat, en besloten dat we zo’n concert zo gauw mogelijk nog eens moeten overdoen.

Aan iedereen een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar en hopelijk tot op een van onze andere activiteiten in 2011!

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.