Snelheidscontroles in februari

Flitscontroles

Flitscontroles

De politie heeft in de maand december een aantal snelheidscontroles uitgevoerd. Resultaten van de alcoholcontroles zijn voorlopig nog niet op hun website verschenen, maar deze volgen nog wel. Ondertussen werden wel de locaties van de snelheidscontroles aangekondigd. Ook op de N9 worden zowel in Lovendegem, Zomergem als Waarschoot opnieuw controles uitgevoerd. In Waarschoot zullen in februari controles uitgevoerd worden in:

Kerkstraat
Renning
Schoolstraat
Zoutweg
Een verwittigd man/vrouw is er twee waard!

Ook de resultaten van de controles van december 2010 zijn ondertussen bekend. Er werden controles uitgevoerd in de Weststraat, Leest, Renning en Schoolstraat. In de Weststraat reed 15% te snel (20 voertuigen) en op de Renning 17% (7 voertuigen). Gemiddeld reed een kleine 10% te snel, dit komt overeen met 39 auto’s in de maand december.

This entry was posted in Archief and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.