Burgemeester Ann Coopman | Blog : Mr Bean en zijn Teddy

Vandaag was het weer zover. In het ganse Vlaamse land werden de speel- en sportvelden open gesteld, en met het prachtige weer ging het jonge volkje er gretig op in. Onder het thema “De grote Mr Bean en zijn Teddy” nodigden de Waarschootse kindergemeenteraad en speelpleinwerking MAKSS alle kinderen uit om buiten te gaan sporten en spelen. Nickelodeon, favoriete zender van het jonge volkje, deed ook mee. Zij zonden geen programma’s uit tussen 13u tot 17u.
Tijdens een bezoekje zag ik Katrien van Kinderclub Domino. Zij was daar samen met haar collega’s en zo’n 60 kinderen, die allen in hun nopjes waren met het genomen initiatief. En de ouders? Zij genoten ondertussen op het terras van een frisse pint! Hoe schoon het leven kan zijn….


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.