Burgemeester Ann Coopman | Blog : samen groene stroom aankopen

Wil jij ook besparen op je energiefactuur? Doe dan mee met de groepsaankoop van 100% groene stroom van het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen. Je kan vrijblijvend online inschrijven tot 31 mei 2011 via de website www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Oost-Vlaanderen). Op 1 juni is er een online veiling en kunnen de energieleveranciers hun beste bod doen. Daarna krijg jij een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Pas dan beslis je om al dan niet te veranderen van energieleverancier. Voor meer info telefoneer naar het gratis infonummer 0800 95 052 of groenestroom@ichoosr.com.

Hoe inschrijven?

Neem je laatste eindafrekening van elektriciteit en/of aardgas bij de hand en schrijf in op www.samengaanwegroener.be (doorklikken op Provincie Oost-Vlaanderen). Inschrijven kan geheel vrijblijvend tot 31 mei 2011.
Hoe meer mensen intekenen, hoe groter de korting. Op 1 juni doen de energieleveranciers hun beste bod op al deze klanten. Daarna krijg je een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Pas dan beslis je of je ingaat op het voorstel en al dan niet verandert van energieleverancier.
De Provincie Oost-Vlaanderen biedt de mogelijkheid om voor zowel elektriciteit als aardgas over te stappen.

Heb je nog vragen? Met vragen kun je terecht bij de firma iChoosr op de gratis infolijn 0800 95 052 (werkdagen tussen 9 en 17 uur – dinsdag tot 21 uur) of via e-mail groenestroom@ichoosr.com. De firma iChoosr werd door de Provincie Oost-Vlaanderen aangesteld om de groepsaankoop in goede banen te leiden.

Ben je overtuigd? Vertel het gerust verder aan je familie, vrienden en kennissen uit Oost-Vlaanderen. Als via jouw inschrijving ook anderen zich inschrijven, maak je bovendien wekelijks kans op een design spaardouchekop van Grohe.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.