Financiële ramp dreigt

Dit is een straffe uitspraak. De goedlachse Waarschotenaar denkt misschien dat dit een politieke overdrijving is. Niets is minder waar. Uitgavendrift hypothekeert onze toekomst.Dat het courante uitgavenpatroon van Waarschoot te hoog ligt vertelden we u reeds, maar dat is klein bier in vergelijking met de investeringskoorts. Dat die uit de hand aan het lopen is merk je in volgend tabelletje (met alleen maar de buitenissige posten).Wie zal dit allemaal betalen? Wetend dat we met steeds minder inwoners zullen zijn, wordt dit een harde (belasting)dobber voor de Waarschotenaar en een schier onbegonnen taak voor diegenen die dit mismanagement zullen moeten rechttrekken.Wat we niet begrijpen is dat het college niet inziet dat het doorschiet met deze prestigeprojecten. Natuurlijk moet de tennisvereniging (en ook andere sportverenigingen) over infrastructuur kunnen beschikken, natuurlijk moet de jeugd eindelijk eens deftige lokalen krijgen, natuurlijk moest er iets gebeuren met de lokalisatie van de gemeentediensten, natuurlijk moet de dorpskern eens worden aangepakt. Wij zijn daar ook niet blind voor, MAAR je mag je niet laten meeslepen in dit grootheidsbewustzijn (ik durf het geen waanzin noemen) en je moet dit veel beter faseren.
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.