Tweede comedy café

Op zaterdag 1 oktober is het weer zover. Dan komt de improvisatie comedygroep The Lunatics voor de tweede keer naar Waarschoot. Een groep van 4 komieken worden aangestuurd door de aanwezigen. Geen ingestudeerd nummer dus, maar pure ambiance en improvisatie. The Lunatics zijn bekend van hun duo optredens met de Neveneffecten.

Het comedy café vindt plaats op 1 oktober vanaf 20uur in het cultureel centrum van Waarschoot, de deuren zijn open vanaf 19uur. Kaarten kosten 8 euro in voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle bestuursleden van Jong VLD, of via jochen.desmet@gmail.com of 0474/91 49 97. De voorverkoop verloopt alvast vlot, tijdig uw kaarten reserveren is dus de boodschap!

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.