Burgemeester Ann Coopman | Blog : Poseren voor Ghana

Tijdens het afgelopen kermisweekend pakte Ria Goethals uit met haar fototentoonstelling rond haar verblijf in Ghana en het ngo project “Hope for Rural Kids” (http://hopeforruralkids.org). Er werden ook tal van randactiviteiten om een extra duit in het spreekwoordelijke zakje te krijgen.

Een van deze activiteiten was het maken van een borstbeeld in klei. Aangezien een deel van de opbrengst naar dit project gaat, stelde ik mij kandidaat.

Op de bijgaande foto zie je de kunstenaar Co Van Driel aan de slag. Het resultaat kan je komen bewonderen op het gemeentehuis, tijdens de opendeur, op  25 september aanstaande tussen 11u en 14u. Ik ben alvast benieuwd naar het eindresultaat ….


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.