Burgemeester Ann Coopman | Blog : Afsluitdag week van het bos

Zondag 16 oktober om 9u30 verzamelden zo’n 50 man aan de ingang van de Kwade Bossen voor een verkwikkende wandeling in de bossen. Dit initiatief kaderde in de week van het bos. De Gezinsbond en Natuurpunt zorgden elk voor een ervaren gids. De tijd van de paddestoelen en de zoektocht naar materialen om bij aankomst een schild mee te knutselen, kon de aandacht van de kinderen alleen maar stimuleren.

We hadden prachtig, weliswaar koud herfstweer, maar een druppelke halfweg de wandeling deed de kou eventjes vergeten. Bij aankomst smaakte een kom versgemaakte soep van Danny en Maria en kreeg ik al goesting krijgen naar een warme maaltijd. … die ik vond in de kantine van KFAC alwaar de KWB de jaarlijkse mosselsouper organiseerde ….


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.