Burgemeester Ann Coopman | Blog : Extra controles in Hovingen en Gastelstraat

Op vraag van de inwoners van Hovingen en Gastelstraat vroeg ik bij de politie extra controles aan.

De politie voerde snelheidscontroles uit in de Gastelstraat en Hovingen. Op dinsdag 11 oktober werden er 111 voertuigen gecontroleerd tussen half twee en half drie, waarbij 2 PV’s werden opgemaakt voor te hoge snelheid.
Op dinsdag 18 oktober werd er opnieuw gecontroleerd. Tussen kwart voor een en kwart voor drie werden 176 voertuigen gecontroleerd en opnieuw werden er 2 PV’s opgemaakt wegens te hoge snelheid. Terzelfdertijd werd ook controle gedaan op het zwaar vervoer. Er werden geen inbreuken vastgesteld.
Diezelfde dag werd er ook speciaal toezicht gedaan op de speelpleintjes. Er werden geen onregelmatigheden vastgesteld.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.