Burgemeester Ann Coopman | Blog : Lijsttrekker op 14 oktober 2012

De kogel is door de kerk. Ik ben aangeduid door ons CD&V-bestuur als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik neem graag deze grote verantwoordelijkheid terug op. De voorbije 4 jaar als full-time burgemeester zijn voorbij gevlogen. Bezig zijn met politiek is vandaag een hondenstiel maar blijft boeiend!

Veel projecten – waar men al lang over praatte – zijn bezig of werden gerealiseerd. Ik denk hierbij aan de dorpskernvernieuwing, de renovatie van het gemeentehuis, de nieuwe jeugdlokalen, het sociaal huis, de renovatie van de kring, het verwijderen van het autokerkhof in de Kapellestraat. Ik kan alleen maar vaststellen dat onze ploeg woord heeft gehouden, en dat we zelfs meer deden dan in het beleidsplan voorzien was.

Ik ben blij dat ik van het bestuur deze kans krijg, ik ga er voor …!


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.