Jong VLD voert actie in Zoutweg

Jong VLD voert actie

Jong VLD voert actie

Op zaterdag 19 november voerde Jong VLD actie. De aanleiding was de weigering van het gemeentebestuur om iets te doen aan de staat van de weg van de Zoutweg. De baan is tot op de naad versleten en zit al vol putten. Bovendien wordt er heel snel gereden richting Lembeke. Aangezien dit heel wat geluidsoverlast met zich meebrengt, deelde Jong VLD oordopjes uit voor de inwoners. Jong VLD werd heel positief onthaald. De boodschap is duidelijk: de Zoutweg moet zo snel als mogelijk heraangelegd worden! Jong VLD en Open VLD hebben deze boodschap goed begrepen, nu het gemeentebestuur nog.

Een ander aspect dat bij meerdere inwoners terug kwam, waren de loze beloftes. Vele inwoners hebben vroeger al vragen gesteld over de staat van de Zoutweg. Via verschillende vertegenwoordigers van de meerderheid werd er bevestigd dat de heraanleg van de Zoutweg een prioriteit was. De moed zakte duidelijk in de schoenen toen bleek dat niet de Zoutweg zal heraangelegd worden, maar het Hoekje voorrang krijgt. Kan je je inwoners nog meer in de steek laten?

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.