Prachtig eindejaarsconcert

Wat kan een mens de vrijdagavond voor oudejaarsavond nog doen? Een verloren avond? Daar dachten wij dus even anders over. We gaven gisteren een grandioos eindejaarsconcert, een muzikaal jaaroverzicht van 2011.

Het is altijd eens fijn om terug te blikken op het voorbije jaar. Zeker als je er de muziek bij krijgt, zorgt dat voor een extra sfeer. En zo bleek het ook gisteren. Zo hebben we de overledenen van 2011 vereerd met een stukje Amazing Grace, konden we de sporthoogtepunten opnieuw beleven op de tonen van The Hunchback Of The Notre Dame. We stonden ook eens stil bij het vele natuurgeweld die ons is overkomen met Hallelujah van Leonard Cohen. Verder hadden we ook luchtige thema’s en mocht er wel eens gelachen worden met allerhande cartoons over 2011.

Allemaal niet eenvoudig om de projectie gelijk te laten lopen met de muziek. Tenslotte hadden we zoiets nog nooit gedaan. Niettemin zijn we tevreden en mogen we terugblikken op een geslaagd concert. Alle vrijwilligers bedankt om alles zo vlot te laten verlopen. Op naar de volgende uitdaging!

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.