Burgemeester Ann Coopman | Blog : Tennisterreinen vernieuwd

De 4 tennisterreinen welke TC Orbis huurt van de gemeente Waarschoot, worden gerenoveerd. De gemeente schreef hiervoor 5.000 euro in de begroting in. Deze renovatie is dan ook geheel ten laste van de gemeente!
De aannemer start volgende week maandag 26 maart. De werken nemen 2 tot 3 dagen in beslag. De bestaande gravel wordt weggenomen, er wordt nieuwe gestort. Alles wordt vervolgens strak gewalst tot goed bespeelbare terreinen, waarna de lijnen vakkundig terug worden geplaatst.
Zoals ik beloofd heb op het sportgala op 11 februari ll, kan TC Orbis het seizoen volwaardig starten op 1 april, opening van het tennisseizoen!


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.