Opnieuw wateroverlast in Waarschoot

Wateroverlast Akkerstraat

Wateroverlast Akkerstraat

Op dinsdag 12 juni was er opnieuw zware wateroverlast in Waarschoot. Voor Open VLD kan dit schandaal niet meer door de beugel. Jochen De Smet, gemeenteraadslid en Alain Vervaet, kandidaat burgemeester voor Open VLD stellen na een bezoek ter plaatse gezamenlijk: “Jaar na jaar worden de inwoners geconfronteerd met wateroverlast, het gemeentebestuur moet zeer dringend investeren in bijkomende waterafvoer rond de Bellebargie. CD&V, WGB en SPa kunnen zich niet langer wegsteken.“

De wateroverlast sleept al meer dan 10 jaar aan.  Terwijl iedereen ondertussen weet dat er onder andere een bijkomende gracht moet aangelegd worden tussen de Akkerstraat en de Kwadenbos, blijft het gemeentebestuur treuzelen. Open VLD vindt dit onbegrijpelijk en ziet dat de inwoners jaar na jaar getroffen worden door de wateroverlast.

Voor Open VLD is de wateroverlast een strijdpunt en prioriteit bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Er moet een nieuw gemeentebestuur komen dat onmiddellijk werk maakt van een oplossing. Ondertussen laat het gemeentebestuur de inwoners in de kou staan. Open VLD staat garant voor een andere aanpak!

Jochen De Smet

Alain Vervaet

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.