Terrasbelasting: Open VLD neemt proef op de som

In 2011 besliste Waarschoot om een terrasbelasting in te voeren. Deze belasting belast de inname van het openbaar terrein door terrassen van café uitbaters. In totaal brengt deze belasting ongeveer 1500 euro op. Dit is peanuts voor een gemeentebestuur. Aangezien het gemeentebestuur hier bijna geen inkomsten uit haalt, is het gemeentestuur deze terrassen eigenlijk liever kwijt dan rijk.

Op vrijdag 6 juli nam Open VLD de proef op de som. Met een uitgebreide delegatie gingen we op stap en bezochten we verschillende Waarschootse cafés. Op het einde van de avond sloten we aan bij een bruisende Soiree Exotique, waar velen een spetterend feest bijwoonden. Open VLD is dan ook vastberaden om deze terrasbelasting af te schaffen, net als de vele andere pestbelastingen die Waarschoot in het leven geroepen zijn de afgelopen zes jaar.

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.