Tom De Clercq en Lies Deceuninck nieuwe jongeren bij Open VLD

Tom De Clercq en Lies Deceuninck zijn de laatste twee nieuwe kandidaten die Open VLD voorstelt. Beiden staan voor de verdere verjonging en vernieuwing van Open VLD. Met deze twee namen heeft Open VLD zijn kandidatenlijst klaar en zal deze voorstellen komende zaterdag op het 26ste barbecuefestijn, in aanwezigheid van meer dan 700 sympathisanten.

Tom De Clercq is 29 jaar, werfleider en al 18 jaar actief lid binnen KLJ Waarschoot en KLJ nationaal. Uiteraard ­­­gaat Tom voor een meer dynamisch jeugdbeleid. Ondersteuning van de jeugdbewegingen wordt heel belangrijk de komende jaren. De jeugdlokalen staan er nu, de focus moet verschuiven naar het ondersteunen van jeugdbewegingen.

Lies Deceuninck is 33 jaar en commercieel verantwoordelijke bij de Van Gansewinkel groep. Mede dankzij haar communicatie opleiding is zij enthousiast om de liberale boodschap uit te dragen. Lies wil mee focussen op milieu en veiligheid. Een proper Waarschoot is een prioriteit voor Open VLD, Lies popelt om hier concreet werk van te maken.

This entry was posted in Archief and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.