Burgemeester Ann Coopman | Blog : De slimste gemeente van Vlaanderen

Begin 2013 produceert televisiebedrijf Woestijnvis een nieuwe quiz voor VIER, met al voorlopige titel De slimste gemeente van Vlaanderen. Woenstijnvis zoekt hiervoor kandidaten, een man en een vrouw uit de gemeente, die op 1 december verwacht worden in Brussel voor de grote preselectie. De 80 ploegen die als beste uit de preselectie komen, gaan door naar de opnames van het TV-programma. De geselecteerde quizploegen worden voorgezeten en aangevoerd door de burgemeester.

Ben jij een doorwinterde quizkandidaat, heb jij een uitgebreide algemene kennis en aandacht voor populaire cultuur, laat het mij dan weten (burgemeester@waarschoot.be). Het zou leuk zijn mocht onze gemeente haar kans wagen en misschien een jaar lang de titel van Slimste gemeente van Vlaanderen mogen dragen ….


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.