Burgemeester Ann Coopman | Blog : Ivan en Sandra gaan naar de preselectie

Woensdagavond 14 november namen 6 kandidaten het tegen elkaar op om geselecteerd te worden voor de quiz “De slimste gemeente van Vlaanderen”. Slechts 1 man en 1 vrouw zouden uiteindelijk kunnen doorgaan.

Bart Dierickx, Ivan Van Laere, Sandra Henry, Lucien Verkimpe, Eline Bultinck en Dirk Martens waren de moedige Waarschotenaren van dienst en losten een uur lang intensieve quizvragen op. Als quizmaster heb ik nu ook mijn sporen verdiend!

 Uiteindelijk werd het pleit beslecht in het voordeel van Ivan en Sandra. Op 1 december zullen zij Waarschoot vertegenwoordigen bij de eerste selectie uit alle Vlaamse inzendingen. Indien ze bij de 80 beste gemeenten eindigen mogen ze begin volgend jaar deelnemen aan het echte verhaal, namelijk de opnames voor televisie. En dan moet ik ook mee….

Ivan en Sandra, wij duimen in elk geval!  

 


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.