Chiro Waarschoot : Afdelingsdag Gewest Houtland

Afdelingsdag Gewest Houtland

Beste leden en ouders,

Nu zondag 17 maart is het afdelingsdag. Aangezien we zeker om 14u op de pleinen van Chiro Ommekeer Eeklo moeten zijnen, worden jullie iets vroeger verwacht op de chiro. Namelijk om 13u30.

De jongste afdelingen (pinkels en speelclub) gaan met de auto, de oudere afdelingen (rakwi's, tito's, keti's en aspi's) gaan met hun tweewieler. Zorg dus zeker dat jullie banden opgepompt zijn en dat jullie in het bezit zijn van een fluovestje.

We verwachten jullie dus allemaal om 13u30 aan de nieuwe lokalen. Zodat we eens en voor altijd kunnen aantonen dat wij de beste Chiro zijn van Gewest Houtland. En misschien word jij wel de nieuwe held(in) die de knappe prins(es) bevrijdt.

 

Groetjes,

De Leiding

 

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.