Lokale Politie - LoWaZoNe (Lovendegem, Nevele, Waarschoot, Zomergem) : De grote verkeersquiz

de grote verkeersquiz

 

 

Test je kennis en win mooie prijzen met De Grote Verkeersquiz

Ben je gebeten door verkeer? Ken je de regels of rij je op automatische piloot? Ben je een fervente openbaar vervoergebruiker of een gebeten fietser? Test je kennis over verkeer en mobiliteit met De Grote Verkeersquiz van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV).

Van 1 tot 31 oktober kun je online quizzen op www.degroteverkeersquiz.be. Je krijgt er 20 meerkeuzevragen voorgeschoteld over de wegcode, zwakke weggebruikers, verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit.

Hou je van wat meer animo? Kom dan tussen 21 en 25 oktober naar een van de vijf steden (Leuven, Mechelen, Dendermonde, Brugge en Genk) waar onze quizbus stopt. Samen met MNM maken we 3 uur live radio op locatie rond De Grote Verkeersquiz.

De 75 beste quizzers worden op 30 november 2013 uitgenodigd in het Vlaams Parlement en spelen live de grote finale gepresenteerd door Tom De Cock en Frieda Van Wijck. De winnaar gaat naar huis met een reischeque van 2.000 euro!

Meer info: www.degroteverkeersquiz.be

 

This entry was posted in Archief and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.