Chiro Waarschoot : Chiro Waarschoot gaat uit de kleren! (of toch bijna)

Chiro Waarschoot gaat uit de kleren! (of toch bijna)

uitdaging1_0.jpg

Eén van de onderdelen van ons grote 5-jarig bestaanfeest is het uitvoeren van 5 uitdagingen (gekozen door onze allerliefste leden), met als deadline het feestweekend. De eerste daarvan is het maken van een verjaardagskalender, en er 250 stuks van verkopen. Het eerste deel van de opdracht is al gedaan, we hebben een kalender gemaakt! Gebodypainte chiroleiders/leiderinnen, iemand? Nu moet het tweede deel nog in orde komen. En daar hebben we jullie hulp voor nodig. 
 
We verkopen de kalenders aan €8/stuk. Dus hebben jullie interesse in een originele Chiro Waarschoot verjaardagskalender, en wil je er zeker van zijn dat je één hebt, laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar kalender@chirowaarschoot.be. De kalenders kan je ook voor of na elke chirozondag op het plein verkrijgen.
 
Chiro Waarschoot groet u!
This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.