Het Nieuwsblad : Waarschoot : Eendracht Aalter fors versterkt

Promotiekandidaat Eendracht Aalter haalde drie serieuze versterkingen voor volgend seizoen in huis. Het spitsenduo Timothy Allemeersch en Tom Persan werd van reeksgenoot FAC Waarschoot aangetrokken. Boris Waegebaert komt van KVV Laarne-Kalken over en moet een sterkhouder in de defensie worden. Marijn Delaere, Tars Wyckstandt, Peter Depoorter, Stijn Van Kerrebroeck, Jens Vandenbroecke, Glenn Semaesse, Ruud Tack, Jelle Marginet, Wesley Versichel, Tom De Wulf, Jeffrey Van Rie, Thomas Taveirne en Robbe Smessaert hebben met het bestuur al een mondelinge overeenkomst om hun contract met één jaar te verlengen. De jongeren Bennoo Wittouck en Sander Maenhout worden aan de A-kern toegevoegd.

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.