Het Nieuwsblad : Waarschoot : Kwadenbos wil nieuwe speeltuigen installeren

Het bestuur van het speelterrein Kwadenbos aan de rand van de Lembeekse bossen is op zoek naar geld om nieuwe speeltuigen te plaatsen. ‘De huidige speeltoestellen zijn dringend aan vervanging toe. Spijtig genoeg beschikken wij niet over voldoende financiële middelen om dit project volledig te dragen. Daarom spreken we onze leden aan om deel te nemen aan enkele benefietacties, zoals een wijnverkoop, tweedehandsbeurs, tombola en andere activiteiten’, zegt voorzitter Tom Welvaert. De beheerder voegt hieraan toe: ‘Het speelterrein is geen gesloten vereniging. Wij verwelkomen elke bezoeker. Ook zij hebben de kans om te sponsoren met een drankbonnetje. Daarnaast lanceren we een oproep via Facebook om één euro te storten.’ Het speelterrein Kwadenbos vormt vanaf 1960 een gevestigde waarde in Waarschoot. Meer info bij voorzitter Tom Welvaert of bij beheerder Danny Janssens via kwadenbos@skynet.be of 0475-23.73.52.

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.