Burgemeester Ann Coopman | Blog : Laatste fase: kruispunt krijgt nieuwe toplaag

IMG_1557Vanaf dinsdag 10 november wordt het kruispunt van de N9 met Beke en Renning heraangelegd (nieuwe toplaag in asfalt). De asfalteringswerken duren één week.

Het autoverkeer op N9 kan beurtelings door in beide richtingen en wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld. De zijstraten Renning en Beke worden vier dagen afgesloten (omrijden naar N9 via Schoolstraat – Beke bereikbaar via de Oude Staatsbaan).

De nieuwe fietskoker over de Lieve wordt tijdelijk opengesteld voor fietsers en voetgangers. Na deze week gaat de nieuwe fietsdoorgang onder de N9 terug dicht voor de afwerkingsfase. Als de weersonmstandigheden goed blijven, kan op eind november het fietspad langs de Lieve definitief opengaan.


Email this post E-mail dit artikel

This entry was posted in Archief and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.