Kim Martens : Ontbijtactie Jong CD&V Waarschoot

Vrienden,

Na een meer dan geslaagd voorjaar, we denken daarbij aan de tot in de kranten toe beschreven mobiliteitsactie, toetreding van enkele nieuwe leden, een nieuwe site (www.jongcdenvwaarschoot.be) en aan de toetreding van een eerste jong-democraat in de gemeenteraad… duiken we de zomer in.

Juli en augustus staan traditioneel bekend als onze ontbijtmaanden. Op 30 augustus organiseert JONG CD&V Waarschoot een grootse ontbijtactie aan uiterst democratische prijzen (7,5 € per persoon en 15 € voor 2 personen).

Vorig jaar nog een groot succes binnen de CD&V-kringen, dit jaar zien we het niet iets ambitieuzer en willen we graag elke inwoner van Waarschoot de kans geven om mee te genieten! Iedereen mag alvast heel binnenkort de flyer en extra inschrijvingsstrook in de bus verwachten. Daarenboven kan je ook online bestellen. (meer info onderaan)

Eenmaal de ontbijtactie achter de rug streven we rechtstreeks af op nog een andere jaarlijkse activiteit. Tijd om de dansschoenen aan te trekken, want wegens het gesmaakt succes in 2008, zal in oktober opnieuw de "orange party" georganiseerd worden!

Kortom, veel op de agenda en hopelijk zien we jullie allemaal op één van onze komende activiteiten of misschien wel eens op een bestuursvergadering als je geprikkeld bent door ons engagement!

Zomerse Groeten,

Kim Martens

namens Jong CD&V Waarschoot

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.