Geslaagd aperitiefconcert in Knokke

Vanochtend vertrokken we met zijn allen naar het gekende Knokke-Heist om een aperitiefconcert te geven op het Van Bunnenplein aan de dijk. De bus bracht ons tot aan het podium, waar we ons konden installeren. Het weer was goed, relatief weinig wind, veel volk, dus het kon eigenlijk niet misgaan. Na de inspeelmars merkten we al dat het publiek enthousiast was. Anderhalf uur gaven we het beste van onszelf. We speelden zowel filmmuziek, klassieke marsen als popmuziek. Een combinatie die door het publiek en de organisatoren erg gesmaakt werd. Een staande ovatie na het laatste nummer verplichtte ons om nog een extra bisnummer te brengen. Na het concert werden er broodjes en drank voorzien. De organisatie was perfect. ‘s Middags werden de muzikanten vrij gelaten om nog eens de toerist uit te hangen in Knokke. Enkelen gingen naar het strand, anderen gingen gaan winkelen, en nog anderen hadden het vooral op de terrasjes gemunt. Alvast een proficiat aan de muzikanten, het was een geslaagde dag!

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.