Verslag van de reuzebarbecue

Het was bang afwachten vorige week, toen we ‘s zaterdags de tenten opgezet hadden. De voorspellingen waren niet zo heel denderend, de barbecue dreigde in het water te vallen. Toch hebben we de moed niet laten zakken, en hebben we zoals elk jaar de voorbereidingen gedaan alsof er niets aan de hand was.

En dat was er gelukkig ook niet, want het bleef een ganse dag droog! De dag erna beseften we pas wat een geluk we hadden gehad, want op maandag was er op verschillende plaatsen in Waarschoot sprake van wateroverlast.

We mochten zoals elk jaar opnieuw heel wat volk verwelkomen, en het was eraan te zien dat er al lang geen barbecue weer meer geweest was. Iedereen smulde zijn buikje rond, en zo konden we toch nog terugkijken op een geslaagde editie. Het vlees was bijna allemaal uitverkocht, ook de appelstrudel en de ijsjes waren populair. Alvast bedankt aan alle helpende handen! We zien elkaar terug volgend jaar, zelfde uur, zelfde datum. Tot dan!

This entry was posted in Archief. Bookmark the permalink.

Comments are closed.